Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


Музиканти з Луганщини записали гімн проекту «Незламні»

У п’ятнадцятій фотозйомці проекту взяла участь відома співачка Наталя Могілевська та представники творчої молоді з Луганщини Сергій Летучий та Олексій Лебідь – група музикантів FlyingSwan, які є засновниками BeatBox&Guitar в Україні.
Всі були в захваті від творчості хлопців та того, що вони не здаються і долають будь які труднощі, не зважаючи на проблеми зі здоров’ям.
Наші музиканти отримали пропозицію написати гімн проекту, який вже записали в музичній студії Наталії Могилевської.
Результат цього проекту можна побачити у фотовиставці «Незламні» з 22 вересня по 5 жовтня у столичному Музеї Тараса Шевченка. Максимальна підтримка та сприяння щодо участі у мистецьких заходах творчої молоді з інвалідністю Луганщини надається Луганський обласним центром соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями за всебічної підтримки управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації протягом восьми років.
Створення та успіх музичної групи FlyingSwan – це один з прикладів необхідності соціокультурної адаптації для молоді з проблемами здоров’я, яка є тривалою та перспективною. Хлопці впродовж семи років були учасниками Всеукраїнського фестивалю «Восток-Cхід-West», який збирав на Луганщині до 100 талановитих дівчат та хлопців зі всієї України.
Серед інших результатів успішної соціокультурної адаптації молоді з інвалідністю – участь та перемога дітей та молоді з Луганської області у всеукраїнських конкурсах та фестивалях, вступ до вищих навчальних закладів, отримання таких професій, як режисер, ведучій телебачення, естрадний співак, звукорежисер, майстер фотографії, художник; створення особистих художніх виставок, музичних колективів, перемога на міжнародних конкурсах, які відбирають учасників за принципом таланту, а не стану здоров’я.
Нагадуємо, мета проекту «Незламні» – привернення уваги суспільства до потреб людей з інвалідністю. В проекті взяли участь митці, спортсмени, освітяни, громадські діячі, які мають обмежені фізичні можливості, яких підтримали їх відомі колеги не тільки в Україні, а й у світі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *