Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


Гуманітарна допомога школам Трьохізбенки та Кримського

Автоколона Всеукраїнського благодійного фонду «Єдина родина» з Харкова прибула до Сєвєродонецька, а згодом — фронтовими дорогами вздовж лінії розмежування до сіл Кримське та Трьохізбенка Новоайдарського району. Тут триває відновлення навчальних закладів та дитячих садків. Волонтери доставили та передали особисто у руки директорів шкіл та представників новоутворених військово-цивільних адміністрацій усе необхідне для організації повноцінного навчального процесу: шкільну форму, підручники, шкільні дошки, атласи, контурні карти, зошити, ручки, олівці тощо.
«– Цією акцією ми розпочинаємо програму допомоги прифронтовим населеним пунктам Луганщини, — зазначила директор фонду Наталья Сергієнко. — Сьогодні ми допомогли школам. Це передусім — наші діти, і у них має бути дитинство, повноцінне навчання і все необхідне. Найближчим часом співпрацюватимемо з медичними закладами, допомагатимемо обладнанням та медпрепаратами».
Волонтерка висловила вдячність керівництву Луганської обласної ВЦА за оперативну інформацію про потреби навчальних закладів та допомогу у організації проїзду.
Зі свого боку представники ВЦА сіл та шкіл зустрічали бажаних помічників з особливою теплотою. Розповідали про свої невеликі успіхи та проблеми.
Р.S. Благодійний Фонд «Єдина Родина» розпочав свою діяльність з 11 лютого 2014 року. У його здобутках немало акцій допомоги українським військовослужбовцям, переселенцям та мешканцям прифронтових містечок

За інформацією речника АТО у Луганській області підполковника Руслана Ткачука

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *