Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


У Кремінній відзначили найкращих працівників сфери фізичної культури і спорту області

У Кремінській райдержадміністрації пройшла церемонія нагородження кращих діячів фізкультурно-спортивної громадськості Луганщини, присвячена Дню фізичної культури та спорту.
В урочистому нагородженні взяли участь начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Антон Волохов і голова Кремінської районної державної адміністрації Наталія Чахута.
Відкриваючи свято, Антон Волохов зазначив, що фізичну культуру і спорт завжди цінували в регіоні та пишалися спортивними здобутками талановитих вихованців Луганської області.
«Сьогоднішнє свято об’єднало людей різного віку, професій та інтересів – усіх, чиє життя пов’язане зі спортом, фізичною культурою і здоровим способом життя. Від усієї душі вітаю працівників сфери фізичної культури, спортсменів, тренерів, і ветеранів спорту. Бажаю вам щастя, добробуту, спортивного довголіття, олімпійського здоров’я та нових перемог», – Сказав Антон Волохов.
Також із привітанням у відеозверненні до фізкультурно-спортивної громадськості Луганщини звернувся Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.
Цього року 76 кращих працівників сфери фізичної культури та спорту були відзначені Листами подяки облдержадміністрації (11 працівників), почесними грамотами управління молоді та спорту облдержадміністрації (50 працівників) та відзнаками Національного Олімпійського комітету України (15 працівників).
Крім того, по завершенні урочистої частини працівники фізкультурних організацій регіону мали можливість взяти участь у спартакіаді. Там вони могли показати свої здібності у волейболі, настільному тенісі, шашках та шахах.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *