Телепроект «Крим.Реалії»: Блокада Криму

Півтора року український півострів Крим перебуває в окупації. Десятки тисяч кримчан були змушені переїхати на материкову Україну. Будь-яка громадянська активність в Криму просто придушується, а українських громадян під надуманими приводами кидають за грати. Світова спільнота висловлює стурбованості та занепокоення, але реально вплинути на свавілля російської окупаційної адміністрації в Криму не може. Чи вдасться це громадянській блокаді Криму?

Чи насправді Крим ще й досі залежить від українських товарів? Та як саме відбуватиметься блокування окупованого півострова?

Які наслідки матиме Громадянська блокада Криму? Як до неї ставляться кримчани? Як відреагує керівництво Росії? Чи насправді Крим ще й досі залежить від українських товарів? Та як саме відбуватиметься блокування окупованого півострова? – про це у новому випуску програми «Крим.Реалії» на телеканалі новин «24».

Гість у студії – народний депутат України, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Програма виходить в ефір у суботу о 18:30 (повтор у неділю об 11:30). Публікація на сайтах Радіо Свобода та Крим.Реалії о 18:30.

Проект від Радiо Свобода – телевізійна програма для тих, хто хоче знати, що відбувається в анексованому Криму.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *