На Донеччині сталась ДТП за участю шкільного автобуса

25 вересня о 08:00 на пульт зв’язку частини 88 ППЧ 8 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася в місті Соледар Артемівського району, на дорозі по вул. Октябрській. По прибуттю на місце події було встановлено, що сталося лобове зіткнення легкового автомобіля «Опель-Вектра» та шкільного автобуса «Богдан» (належить Артемівському автопарку). Легковик обганяв вантажний автомобіль.

Внаслідок ДТП постраждали та госпіталізовані 6 осіб: 5 з легкового автомобіля та 1 водій шкільного автобуса. Постраждалих госпіталізовано до Артемівської ЦМЛ. 4 з них після огляду та встановлення ступеня травмування від госпіталізації відмовились. Госпіталізовано водія легкового автомобіля 1987 р.н. до хірургічного відділення з діагнозом «забій тазу, лівого стегна, садна лиця, забійна рана лівого віка» та водія автобуса 1950 р.н. до травматологічного відділення з діагнозом «забій м’яких тканин правої та лівого стегна, чисельні садна».

Діти з автобуса самостійно вийшли та пішли до школи. По прибуттю дітей до школи їх оглянула шкільна медсестра, якою встановлено, що 9 учнів попередньо отримали травмування різного характеру (травми голови, коліна, живота, головна біль, переляк). Діти станом на 11.00 до лікарняних закладів не госпіталізовані.

За інформацією ГУ ДСНС України у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *