В Ізраїлі сперечались через небо над весіллям супермоделі

В Ізраїлі сперечались через небо над весіллям супермоделі

  • 25 вересня 2015

Image copyright
AFP

Image caption

Бар Рафаелі є найвідомішою супермоделлю Ізраїлю

В Ізраїлі виникли суперечки між міністерством транспорту та управлінням цивільної авіації через прохання супермоделі Бар Рафаелі закрити повітряний простір над місцем проведення її весілля.

Управління погодилось закрити небо над готелем у північній частині Ізраїлю.

Однак міністр транспорту Ісраель Кац пригрозив звільнити керівника управління, якщо він не скасує це рішення.

Зрештою, небо залишилось відкритим для всіх повітряних перевезень упродовж четверга, коли відбувалось весілля, повідомляють ізраїльські ЗМІ.

30-річна Рафаелі – найвідоміша супермодель Ізраїлю, вийшла заміж за ізраїльського мільярдера та бізнесмена Аді Езра на курорті Кармель Форест, який розташований біля Хайфи.

Image copyright
AFP

Image caption

Весілля відбувалось на курорті Кармель Форест

Як повідомляють ізраїльські ЗМІ, подружжя планувало, щоб над місцем весілля для знімання літали п’ять дронів, два вертольоти та оглядова куля.

Управління цивільної авіації спочатку погодилось на прохання пари, пояснюючи це рішення безпековими причинами.

Однак міністр Кац в неділю скасував це рішення. “Небо належить усім громадянам Ізраїлю, і ми не можемо пропонувати спеціальні умови для цієї чи іншої події”, – сказав пан Кац.

Ізраїльські пілоти також виступали проти заборони.

Через два дні, як повідомляють ізраїльські ЗМІ, управління цивільної авіації заявило, що заборона на польоти з 17 години четверга до 2 години п’ятниці залишиться в силі з безпекових міркувань.

Як повідомляється, пан Кац сказав керівнику управління Джоелу Фелдшуху: “Якщо небо над весіллям Бар Рафаелі не буде відкритим – вас знімуть з вашого поста”.

У четвер ввечері міністерство транспорту повідомило газеті Jerusalem Post, що небо залишалось відкритим для всіх повітряних перевезень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *