Оперативне зведення штабу АТО на 06:00 – 27 вересня

Минула доба у зоні АТО не пройшла повністю спокійно. Якщо з опівночі і до 20 години незаконні збройні формування дотримувалися перемир’я, то вже наприкінці доби бойовики тричі обстріляли українські позиції на Артемівському напрямку. Такі факти оприлюднив сьогодні вранці речник штабу АТО підполковник Анатолій Стельмах.

Так, близько 20:00 22:00 та 00:00 найманці зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів вели вогонь по нашому опорному пункту в селищі Лозове. У цьому ж районі працював ворожий снайпер. 

Крім того, о 20:50 та 23:10 злочинці на тимчасово окупованій території поблизу селища Троїцьке били з автоматичних гранатометів у напрямку лінії розмежування, марно намагаючись втягнути сили АТО у вогневе протистояння.

Після опівночі, 27 вересня, проросійські бандформування знову вели вогонь по українському опорному пункту в Лозовому.

Також слід відзначити, що за нашою оперативною інформацією серед бойовиків все частіше виникають конфлікти при спробах навести лад та дисципліну.

Так, 19 вересня у місті Антрацит представники військової комендатури так званої ЛНР без будь-якої причини побили бойовика 16 батальйону територіальної оборони, який знаходився у звільненні. В свою чергу псевдо козаки 16 батальйону заявили, що обов’язково помстяться «комендатурі».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *