У Києві арештували колишнього пасинка українського олігарха Дмитра Фірташа Сергія Калиновського, який вісім років переховувався від правоохоронних органів. Калиновського

У Києві арештували колишнього пасинка українського олігарха Дмитра Фірташа Сергія Калиновського, який вісім років переховувався від правоохоронних органів.

Калиновського затримали за допомогою опублікованої у фейсбуці світлини, на якій він був сфотографований на Пейзажній алеї, про це повідомив речник МВС Артем Шевченко.

«Його затримав вночі екіпаж № 207 з 2-ї роти 2-го батальйону Патрульна поліція України за рух по зустрічній смузі у Дарницькому районі. З документів Калиновський пред'явив тільки свідоцтво про реєстрацію Porshe Cayene на ім'я Тетяни Лойко. Інших документів не показував», – написав він у соцмережі.

За інформацією представника МВС, Калиновському скоріше за все, висуватимуть підозру за ч.3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху» (від 7до 12 років ув'язнення) і ст. 342 «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу».

У травні 2007 року, Калиновський на БМВ на величезній швидкості протаранив Жигулі. В результаті аварії загинули прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський та пасажирка БМВ – Анастасія Броннікова.

5 червня суд вибрав запобіжним заходом підписку про невиїзд. Проте 11 червня Калиновський намагався втекти до Ізраїлю. Для нього був спеціально замовлений чартерний рейс для перевезення нібито хворої дитини.

Калиновського затримали і повернули назад до лікарні.

14 вересня 2007 року Сергій Калиновський втік з лікарні і зник. Його оголосили у міжнародний розшук через канали Інтерполу.
http://www.hromadske.tv/society/kolishnogo-pasinka-fi..

www.hromadske.tv

Колишнього пасинка Фірташа арештували у Києві після восьми років розшуку

Калиновський знаходився у розшуку з 2007 року

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *