Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

Протягом минулої доби обстрілів прикордонних підрозділів, контрольних пунктів, блокпостів, де військовослужбовці Держприкордонслужби несуть службу спільно з військовослужбовцями Збройних сил України, не було.

В межах Донецької області прикордонні наряди зафіксували політ 2 безпілотників, які незаконні збройні формування використовують для здійснення повітряної розвідки місць дислокації українських військових. Літальні апарати рухалися на напрямку н.п. Костянтинівка.

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи, направлені на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Всього за добу прикордонні наряди та зведені мобільні групи, що діють в зоні АТО, затримали 6 транспортних засобів.

Один автомобіль прикордонники зупинили в районі н.п. Новотроїцьке. Ним перевозили вантаж м’яса вартістю 28 тисяч гривень. Ще 3 транспортні засоби зведені мобільні групи затримали поблизу н.п. Золоте, Новотроїцьке та в районі шахти «Південна». Автівки везли одяг і текстильні вироби на 76 тисяч гривень. Всі автомобілі прямували на тимчасово непідконтрольну територію, належних документів на вантажі не було. Крім того, в Мар`їнському та Волноваському районах прикордонні наряди затримали 2 транспортні засоби, які слідували з непідконтрольної території. Автомобілі везли лікарські засоби та 20 тонн металобрухту. Вартість вантажів сягає понад 400 тисяч гривень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *