Eugeny Nayshtetik Кваліфікована діагностика ПТСР +1 у доступі до ресурсів ОЗ. Зараз розвелось багато шарлатанів, які спекулюють на темі посттравматичних стресових

Eugeny Nayshtetik
Кваліфікована діагностика ПТСР

+1 у доступі до ресурсів ОЗ.
Зараз розвелось багато шарлатанів, які спекулюють на темі посттравматичних стресових розладів. В кінцевому рахунку ті пацієнти, які дійсно потребують кваліфікованої допомоги її не отримують, а здорових людей розкатують на казнащо.

Проблема справжнього ПТСРу полягає в тому, що іноді через абсолютно нормальну реакцію організму на стресуючу подію, порушується функція мегдалевидного тіла головного мозку, що в свою чергу призводить до системних розладів. І питання не в тому, що боєць сідає на стакан, або стає хмурим й нелюдимим. Це як раз фігня. Проблема в тому, що протягом найближчих 8 років, у такої категорії пацієнтів з вирогідністю 100% розвивається одне або декілька життєзагрожуючих серцево-судинних захворювань, в тому числі: кардіоваскулярна хвороба, ІХС, інфаркт, інсульт тощо.
Тому дуже важливими є рання діагностика та лікування органіки.
Кваліфікована діагностика ПТСР обов'язково (!) включає в себе МРТ та низку інших інструментальних методів.
Будь-яка спроба оцінити стан пацієнта "на око", або за допомогою "діагностуючої бесіди" – це шарлатанство та невігластво.
Для того, щоб розширити доступ до необхідної ресурсної бази ми домовились із приватною клінікою "Меддіагностика" щодо проведення і діагностики, і патогенетичного лікування. ДЛЯ БІЙЦІВ #АТО АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО.

Процедура виглядає наступним чином. Ви заповнюєте спеціальну анкету, і якщо ви підпадаєте під критерії, з вами зв'язуються фахівці. Анкета знаходиться тут https://goo.gl/WIZgcd

Першим етапом домовились про 25 бійців (це близько 500.000 грн медичних послуг).
Далі більше.
Але наразі прошу про максимальний репост.
https://www.facebook.com/nayshtetik/posts/10204152359..

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *