Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

Минулої доби обстрілів прикордонних підрозділів, контрольних пунктів, блокпостів, де військовослужбовці Держприкордонслужби несуть службу спільно з військовослужбовцями Збройних сил України, не було.

В межах Донецької та Луганської областей польоти безпілотних літальних апаратів, які незаконні збройні формування використовують для здійснення повітряної розвідки місць дислокації українських військових, не фіксувалися.

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи, направлені на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Всього за добу прикордонні наряди та зведені мобільні групи, що діють в зоні АТО, затримали 5 транспортних засобів.

Зокрема, зведеними мобільними групами в 3 випадках в районі  н.п. Золоте  та Камишеваха затримано 2 автомобіля та 2 особи, з вантажем (сигарети, газові котли, продукти харчування), загальною вагою майже 19 тисяч кілограм, які слідували без належних документів в об'їзд контрольного пункту «Лисичанськ», на неконтрольовану територію. Вартість вилученого вантажу склала понад 70 тисяч гривень.

Ще 3 автомобіля з кондитерськими виробами вагою близько 500 кілограмів та вантажем пива були затримані в районі населеного пункту Новотроїцьке та на контрольному пості «Кривий Торець». Водії на автівках також намагались оминути визначені маршрути руху та прямували без належних документів на непідконтрольну територію. Вартість вилученого вантажу склала близько 66 тисяч гривень. Всі транспортні засоби були передані представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення. 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *