Президент у Запоріжжі передав пілотам ПС два модернізовані літаки Су-27 та піднявся у повітря на одному з них

Президент у Запоріжжі передав пілотам ПС два модернізовані літаки Су-27 та піднявся у повітря на одному з них
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Запорізької області оглянув зразки авіаційної техніки, які були відремонтовані Запорізьким державним авіаційним ремонтним заводом «МіГремонт».

Глава держави передав представникам військових частин Повітряних Сил України формуляри на два відремонтовані літаки Су-27, модернізовані у відповідності до стандартів НАТО з метою розширення бойових можливостей та підвищення ефективності вирішення бойових завдань.

Президент взяв участь у випробувальному польоті на одному з винищувачів на місці другого пілота. Одночасно з Президентом на іншому літаку на місці другого пілота у повітря піднявся ліцеїст Київського військового ліцею імені Івана Богуна Євген Висторопський, який отримав таке право за підсумками конкурсу.

Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт», який входить до складу державного концерну "Укроборонпром", спеціалізується на модернізації та ремонті літаків МіГ-25, Су-17, Су-25, Су-27 всіх модифікацій, їх агрегатів і систем, а також технічному супроводі експлуатації літаків зазначених типів.

На даний час завод завантажений виконанням робіт з ремонту та модернізації бойових літаків типу Су-25 та Су-27 для потреб Повітряних Сил Збройних Сил України. https://www.youtube.com/watch?v=iXj3b2pUHeY
http://www.president.gov.ua/news/prezident-u-zaporizh..
1:23

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *