Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк 16 жовтня з робочою поїздкою відвідала Попаснянський район

Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк 16 жовтня з робочою поїздкою відвідала Попаснянський район. Під час перебування в районі її супроводжував голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Роман Власенко та міський голова Юрій Онищенко.
У рамках поїздки Єлизавета Пушко-Цибуляк побувала на ТДВ «Попаснянський вагоно-ремонтний завод», де ознайомилася з роботою підприємства, поспілкувалася з його керівництвом, зокрема, генеральним директором Анатолієм Нетюхайлом та працівниками. Вона відзначила, що завод працює у нормальному плановому режимі, податки сплачуються справно, а заробітну плату заводчани одержують вчасно без затримок.
Для Попасної стала робота заводу – це вагомий важіль подальшої стабілізації соціально-економічної ситуації у районі.
«Останнім часом спостерігається тенденція повернення жителів міста до своїх домівок. У навчальних закладах стало більше учнів. Це говорить про віру людей у те, що мир на багатостраждальній луганській землі запанує. Моя задача – зробити все можливе для відновлення економіки та промисловості регіону, налагодження нормального життя громадян», – наголосила Єлизавета Пушко-Цибуляк.
Також вона відвідала Попаснянську гімназію № 20, яка була повністю відремонтована після тяжких обстрілів січня-лютого минулої зими. Директор закладу Валерій Машин доповів, що 1 вересня Свято першого дзвоника відбулося вчасно та навчальний процес почався без затримок. Усі 29 навчальних закладів району відкрили свої двері для місцевих учнів.
Єлизавета Пушко-Цибуляк обговорила з педагогічним колективом вирішення питання повного забезпечення учнів підручниками.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *