Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


У Луганській області спільно з ПриватБанком буде впроваджуватися система електронного урядування

Сьогодні, 22 жовтня, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука взяв участь у відкритті відділення ПАТ КБ «ПриватБанк» у місті Рубіжному.
«У нас планується відкриття ще чотирьох відділень до кінця року. Зі свого боку обіцяю, що якість наданих послуг буде на високому рівні», – сказав директор східного управління «ПриватБанку» Едуард Мізін.
«Я з радістю відгукнувся на запрошення «приватівців» взяти участь у цьому заході з двох причин. Перша: відкриття нового відділення банку – це завжди шлях до миру, оскільки під час збройного конфлікту страждають у першу чергу банківські установи. Коли повертається банк – це перша ознака, що в місто повертається мир і стабільність. Друга: я клієнт цього банку з того моменту, коли почав займатися волонтерською діяльністю. За цей час через рахунки нашої організації пройшли мільйони, і ми не знали ніколи ніяких проблем з точки зору обслуговування наших карт, – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. – Зараз іде процес впровадження в області системи електронного урядування, і ми спільно з «ПриватБанком» будемо його здійснювати. Це можливість отримувати низку державних сервісів, використовуючи термінали і відділення банку».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *