«Айдар» не розформували і він повертається на передову

Тепер вони знаходитимуться на другій лінії оборони в Донецькій області

Всі бійці батальйону «Айдар» пройшли бойове злагодження і повернулися на передову. Про це повідомляється на офіційному пабліку прес-центру батальйону «Айдар» з посиланням на Валентина Лихоліта.

«На жаль, нас не повернули до Луганської області, а на даний момент ми триматимемо другу лінію оборони в Донецькій області. Вже на сьогоднішній день працює штаб, зводяться опорні пункти, відбувається розселення бійців, і врешті-решт Міністерство оборони України забезпечило бійців зимовим одягом і взуттям», — говориться в повідомленні.

«Айдар» їде на передовуФото «Громадського радіо»

В штабі наголошують, що «скільки б не говорили з приводу розформування батальйону «Айдар», нікому не вдасться знищити його».

 

Валентин Лихоліт:· Нарешті настав той час, коли всі бійці батальйону «Айдар» пройшли бойове злагодження і повернулися н…

Posted by Батальон «Айдар» Пресс-центр on 22 жовтня 2015 р.

Влітку цього року повідомлялося, що тодішній голова Луганщини Геннадій Москаль передав ГПУ і МВС список злочинів «айдарівців». Генпрокуратура заявляла про виявлення слідством недостачі понад 1 тис. автоматів у батальйону «Айдар». Також «Громадське радіо» писало, що «айдарівець», який збив дитину на Одещині, до суду сидітиме за ґратами. Також в етері «Громадського радіо» давала інтерв’ю бойова командирка «Айдару» з російським громадянством.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *