Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


Георгій Тука зустрівся з педагогічними колективами Сєвєродонецька

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука провів чергову зустріч-спілкування з педагогічними колективами. На цей раз він зустрівся з освітянами Сєвєродонецька. На зустрічі були присутні радник Міністра соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб у Луганській області Сергій Самарський та Сєвєродонецький міський голова Валентин Казаков.
На зустрічі порушувалися питання виховання підростаючого покоління, залучення міжнародних проектів до розвитку сфери освіти в області та проблеми міста.
«Ми маємо цю війну як наслідок того, що деякі люди вирішили, що тільки шляхом убивства, обстрілів та крові можна досягти якоїсь мети. Зараз ви формуєте світогляд тих наших громадян, які поки що здаються нам всім ще маленькими. Але ми всі розуміємо, що час плине дуже швидко, і ваші учні в майбутньому будуть мати вибір: використовувати мову дискусії або використовувати зброю. Ніхто не має такого впливу на дитячий світогляд, як педагоги. Безпосередньо від вас та від вашої позиції залежить, якими ці діти виростуть. Зважаючи на це, я попросив організувати зустрічі з педагогічними колективами, –наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. – Подібні зустрічі дуже добре зарекомендували себе, і обласна влада планує їх продовжувати і надалі».
Цікаве було запитання від педагогів щодо безкоштовного харчування у шкільних їдальнях для дітей військовослужбовців, які брали участь в АТО. Георгій Борисович зазначив, що це питання повинно вирішуватися на рівні парламенту.
«Оскільки по області напередодні виборів «мандрує» багато нардепів, я порушу це питання перед ними», – наголосив Тука.
Ще про одну проблему розповів радник Міністра соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб у Луганській області Сергій Самарський.
«Вас як людей, які формують світобачення наших дітей, як мені казали, цікавить питання індексації заробітної плати. Я мав про це розмову з міністром. Гадаю, що найближчим часом ми досягнемо вирішення цього питання», – відзначив Сергій Самарський.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *