Речник АТО – ЛуганщинаНа Луганщині не зафіксовано жодного факту порушення режиму припинення вогню.З 07-00

Речник АТО – Луганщина

На Луганщині не зафіксовано жодного факту порушення режиму припинення вогню.

З 07-00 22.10 до 07-00 23.10.2015 року на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках — перемир’я. Не зафіксовано жодного факту порушення режиму припинення вогню.

На Луганському напрямку тривають інтенсивні навчання з вогневої підготовки. Українські військовослужбовці покращують навички стрільби зі стрілецької зброї та озброєння БМП. А в районі м. Новоайдар сьогодні навидитиметься навчальна понтонна переправа.
За координації групи цивільно-військового співробітництва ЗС України тривають роботи з обслуговування та відновлення високовольтних ліній електропередач в районі с. Кримське. Військові продовжують розмінування місцевості.
На Артемівському напрямку (Попаснянський район) з 26 жовтня згідно з Доповненням до «Комплексу заходів» у рамках Мінських угод заплановано верифікацію спеціальною моніторинговою місією (СММ) ОБСЄ відведення від лінії розмежування танків.
З метою покращення ефективності патрулювання СММ створила передові патрульні бази у м. Новоайдар Луганської області і підконтрольному т.з. «ЛНР» м. Стаханів.

Руслан Ткачук, речник АТО у Луганській області, підполковник
http://ato.lisichansk.in.ua/na-luganshhini-ne-zafikso..


Посилання
ato.lisichansk.in.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *