Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

Протягом минулої доби обстрілів прикордонних підрозділів, контрольних пунктів, блокпостів, де військовослужбовці Держприкордонслужби несуть службу спільно з військовослужбовцями Збройних сил України, не було.

Прикордонними нарядами та українськими військовими польоти безпілотних літальних апаратів на лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями не фіксувалися.

Вздовж лінії розмежування у ході заходів направлених на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів за добу прикордонними нарядами і зведеними мобільними групами затримано 2 транспортних засоби.

Зокрема, мобільною групою на контрольному посту «Новоайдар» затримано автомобіль з продуктами харчування. 800 кг вантажів вартістю 13 тисяч гривень перевозили без належних документів на неконтрольовану територію. Крім того, прикордонним нарядом на контрольному посту «Нелипівка» було затримано автомобіль з вантажем тютюнових виробів. Транспортні засоби передані представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Через контрольні пункти «Новотроїцьке» та «Зайцеве» до неконтрольованої території прослідували 9 вантажних автомобілі з гуманітарними вантажами. Зокрема, транспортні засоби перевозили для жителів Донецької та Луганської областей більше 40 тонн продуктів харчування від благодійних організацій «Слов'янське серце», «Долоньки» та «Людина в біді».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *