Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

Протягом минулої доби обстрілів прикордонних підрозділів, контрольних пунктів, блокпостів, де військовослужбовці Держприкордонслужби несуть службу спільно з військовослужбовцями Збройних сил України, не було.

Також прикордонними нарядами та українськими військовими не фіксувалися польоти безпілотних літальних апаратів на лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями.

Вздовж лінії розмежування у ході заходів, направлених на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів за добу прикордонними нарядами і зведеними мобільними групами затримано 3 транспортні засоби.

 Так, в районі н. п. Березове затримано автомобіль з товарами народного споживання на 150 тисяч гривень, який прямував  без належних документів на неконтрольовану територію в об’їзд контрольного пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке». Також без документів на цьому ж напрямку було затримано ще два автомобілі з товарами на суму 70 тисяч гривень. Транспортні засоби передані представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

 Через контрольний пункт «Новотроїцьке» на неконтрольовану територію прослідував 31 вантажний автомобіль з гуманітарними вантажами. Зокрема, транспортні засоби перевозили від  Міжнародного Комітету Червоного Хреста  із Києва для жителів Донецька 560 тонн продуктів харчування, будівельних матеріалів, засобів гігієни тощо.

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *