Чубарову дозволили в’їзд на територію Росії – прокурор ПоклонскаяГолові Меджлісу кримськотатарського народу, депутату ВР,

Чубарову дозволили в'їзд на територію Росії – прокурор Поклонская

Голові Меджлісу кримськотатарського народу, депутату ВР, Рефату Чубарову скасували заборону на в'їзд до Росії. Про це повідомила прокурор окупованого Криму Наталія Поклонская та додала, що його чекають в Криму.

«Ми Чубарова чекаємо, хай приїжджає. Йому відкритий в'їзд на територію російського Криму», – сказала Поклонская під час прес-конференції в Сімферополі, повідомляє Інтерфакс Україна.

Прокурор не пояснила, чи відповідають дійсності заяви Чубарова про нібито рішення суду Сімферополя про його арешт.

«Таємницю слідства я розголошувати не буду», – сказала Поклонская.

28 жовтня Київський районний суд Сімферополя постановив заочно арештувати Рефата Чубарова. Поклонська заявляла, що слідчий відділ управління російського ФСБ у Криму порушив кримінальну справу проти голови Меджлісу кримськотатарського народу. За її словами, кримінальну справу порушили за заклики до порушення територіальної цілісності держави.

Чубаров отримав заборону на в'їзд на територію Росії строком на п'ять років у ліпні 2014 року. Про це йому повідомили на в'їзді в окупований Крим.

http://www.hromadske.tv/politics/chubarovu-dozvolili-..


Посилання
www.hromadske.tv

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *