Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


Юрій Клименко: «Я сподіваюся, що із введенням патрульної поліції у корні зміниться довіра до правоохоронних органів»

Сьогодні, 29 жовтня, у Сєвєродонецьку стартував набір до нової поліції. Заявки почали приймати з 9 години ранку. Опівдні відбулася офіційна церемонія представлення набору, в якій взяли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко, народний депутат України Мустафа Найєм, заступник голови патрульної поліції України Євген Жуков, начальник ГУМВС України у Луганській області Юрій Покиньборода.
«Ми відкриваємо східне управління патрульної поліції в Україні, яке буде обслуговувати Сєвєродонецьк, Лисичанськ і Рубіжне. З сьогоднішнього дня до 19 листопада в усіх бажаючих є можливість записатися. Окрім того, на сайті МВС є можливість заповнити анкету онлайн, – наголосив Мустафа Найєм. – Ми набираємо 240 співробітників і думаємо, що 25 листопада вже розпочнемо навчання. Розуміючи специфіку регіону, навчання поліцейських буде проходити довше та приблизно через півроку на вулицях Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного з’являться перші поліцейські».
«Сьогодні ми перевертаємо нову сторінку в реформуванні правоохоронної системи Луганщини. Ми запрошуємо молодь, яка хоче змінити до кращого область. Чесних, порядних, добросовісних. Приходьте і давайте разом наводити порядок», – сказав Юрій Покиньборода.
«Сьогодні у Сєвєродонецьку перші кроки робить патрульна служба. Найважливіший критерій оцінювання правоохоронних органів – це довіра звичайних людей. У нас більше року в області проходить АТО. Згадуючи 2014 рік, коли під час проведення бойових дій були підрозділи, що здійснювали злочини, та зраду, з якою ми тоді зіткнулися, довіра до правоохоронних органів була підірвана. І тому нам так важливо повернути її. Я маю надію, що з введенням патрульної поліції у корні зміниться довіра до правоохоронних органів», – відзначив Юрій Клименко.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *