Близько п’яти тисяч людей покинули місто. В’їзд у Сватове блокується, — МВС

Близько 5 тис. громадян та місцевих жителів самостійно виїхали зі Сватового. Підрозділи МВС і ЗСУ продовжують обмежувати і блокувати в’їзд до міста через надзвичайну ситуацією

Про це в ефірі телеканалу «112-Україна» розповів радник міністра МВС Зорян Шкіряк.

Також він азначив, що і підрозділів ГсЧС, і МВС, і Міноборони поки достатньо для того, щоб реагувати на ті виклики, які виникають на місці події. Безпосередньо гасінню пожежі в епіцентрі загоряння заважає небезпека детонації боєприпасів, і це ускладнює роботу пожежників. Поки там працює три пожежних танки Міноборони, які здійснюють все необхідне для того, щоб нормалізувати ситуацію.

«Ті, хто виїжджає сьогодні, і ті, кого вивозять, до речі, і транспорт і все необхідне для цього є, розміщуються в містах Сєвєродонецьк, Троїцьке і Кремінна», — підкреслив Зорян Шкіряк.

Нагадаємо, вчора, 29 жовтня у Сватовому Луганської області сталась пожежа на складі боєприпасів. Вибухи лунали всю ніч. Локалізувати пожежу вдалось о 04.00. 

Міліція повідомляє про двох загиблих. Це місцеве мешканка, продавчиня магазину, куди влучив снаряд і військовий, який знаходився на складі, коли сталась пожежа.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *