Кияни несуть квіти до посольства РФ в пам’ять жертв авіакатастрофи

Мешканці столиці приносять квіти, іграшки та запалюють лампадки біля російського посольства у Києві, йдеться на Facebook-сторінці BBC Ukrainian.

Біля будівлі лежить кілька десятків квітів, м’яких іграшок, лампадок і записок зі словами підтримки та співчуття родичам загиблих в авіакатастрофі літака Airbus А-321 авіакомпанії «Когалимавіа», який прямував з Шарм-Еш-Шейха до Санкт-Петербурга.

На борту російського літака, що сьогодні розбився на півночі Синайського півострова, було 224 людини: 217 пасажирів, у тому числі 24 дитини, і 7 членів екіпажу. Усі загинули.

Українці несуть квіти до будівлі російського посольства у Києві #7K9268 Live Reporting: https://t.co/EplyIJxRR8 pic.twitter.com/zL8bVemI5S

— Hromadske.TV (@HromadskeTV) 31 Жовтень 2015

Також повідомлялося про чотирьох українців та одного білоруса, які летіли цим рейсом. Глава МЗС Павло Клімкін підтвердив інформацію про загиблих співгромадян.

Загибель людей-це боляче. Загибель співвітчизників- вдвічі боляче. На борту були 4 укр громадянина В.Сачук, Л.Мовчанова, І.Усатова, К.Усатов

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 31 Жовтень 2015

Причиною катастрофи, можливо, стали технічні несправності. Водночас терористичне угрупування Ісламська держава взяло на себе відповідальність за трагедію.

Як повідомляв сайт VIDIA раніше, міністри п’яти країн роз’яснили важливість трибуналу щодо МН17.

Усі фото з Facebook-сторінки BBC Ukrainian

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *