«Громадське радіо» розпочинає ефірне мовлення на Донбасі

Про це сьогодні на прес-конференції у м. Краматорську розповіли члени правління ГО «Громадське радіо».

«З 16 листопада «Громадське радіо» стає ефірним радіо і  розпочинає своє мовлення на Донеччині в УКХ та FM-діапазоні в наступних населених пунктах: м. Волноваха – 66,05 МГц та 103,8 МГц, м. Краматорськ – 103,2 МГц  та у м. Красноармійськ – 99,6 МГц», – повідомив Кирило Лукеренко, головний редактор ГО  «Громадське радіо» .

«Ми розширили вибір російськомовних програм для жителів східних регіонів.  Я сподіваюся, що наші ефіри будуть цікаві тим людям, які хочуть самостійно скласти думку про ситуацію на Донбасі та і країні», – зазначив  він.

Також члени правління «Громадського радіо» представили новий проект, назву якого мають визначити самі слухачі.

«Це будуть двогодинні російськомовні ток-шоу, що знайомитимуть слухачів з  найактуальнішими  подіями на Донеччині та Луганщині. Вони будуть адресовані всім, хто хоче знати більше про ситуацію на Сході країни», – розповів Олександр Бузюк, заступник голови правління.

«У нашій новій передачі ми разом з із фахівцями обговорюємо головні теми, що сколихнули Донбас. Ми шукаємо відповіді на нагальні питання та аналізуємо події, намагаємося спрогнозувати їх наслідки на основі коментарів мешканців регіону, вимушених переселенців та експертів.  Зараз ми тестуємо різні варіанти назви програми, тому всі охочі можуть висловити свої ідеї. Ми відкриті до пропозицій та критики», – розповів Андрій Куликов, голова правління ГО «Громадське радіо».

Також він зазначив, що організація не збирається зупинятись на досягнутому і планує в майбутньому звернутись до Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення щодо збільшення потужностей для розповсюдження свого ефіру на тимчасово окуповану територію Донецької та Луганської областей.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *