Злата Огнєвіч вперше відвідує США, щоб заспівати для української діаспори

Відома українська співачка Злата Огнєвіч уперше з візитом у США. Виконавиця відвідала Український національний музей і українську школу Святого Миколая в Чикаго, попереду її очікує виступ перед сотнями українців з діаспори, передає  VIDIA.

У школі Святого Миколая Злата познайомилась з учнями та вчителями. Її зустріли тепло і заспівали разом з артисткою. Усі отримали автографи від зірки. До слова, усі дітки говорили українською мовою, хоча більшість з них народжені у США.  У школі навчаються не тільки діти українських емігрантів, але й діти інших національностей, проте всі вивчають українську мову. ”Враження найкращі! Справді! Діти такі привітливі! Вони не бояться підійти та обійняти”, – поділилась співачка після спілкування з дітьми.

Учні школи виступлять разом зі Златою на сцені конкурсу Міс Українська Дісапора у Christian Heritage Academy неподалік Чикаго.

Також замість традиційного для туристів шопінгу Злата побувала у знаменитому чиказькому джаз-кафе, адже завжди мріяла почути справжній американський джаз. Свій приліт до міста вітрів співачка прокоментувала так: “Ми вже у Чикаго! Поки літак дістався так званої суші, прочитала всі молитви, які знала, бо важко він долітав! Попереду – найприємніше: великий концерт для братів-українців! Я на сьомому небі від щастя і Вам цього ж бажаю!”

Також Огнєвіч відвідала одне з найбільш вагомих для українців місць у Чикаго –  Український національний музей.

Злата Огнєвіч вперше відвідує США з сольним концертом і заспіває для глядачів конкурсу Міс Українська Діаспора свої відомі українські хіти. Як розповіли організатори конкурсу, ідея зпросити Злату була у них вже декілька років. Лише тепер співачка успішно пройшла тривале оформлення документів та отримала спеціальну концертну візу, яку видають лише найпопулярнішим і унікальним артистам з-за кордону.

Нагадаємо, нещодавно Злата зізналась, що її особисте життя тісно пов’язане з ситуацією на Сході України, адже її коханий служить у зоні конфлікту на Донбасі.

Конкурс Міс Українська Діаспора відбувається у Чикаго вже вп’яте. У ньому беруть участь красуні українського походження, які тимчасово чи постійно проживають поза межами України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *