Сенатор США та мер Чикаго підтримали конкурс Міс Українська Діаспора

Американський сенатор Марк Кірк та мер Чикаго Рам Емануель підтримали конкурс Міс Українська Діаспора-2015, що відбудеться уже сьогодні ввечері. Вони надіслали листи підтримки та подяки організаторам конкурсу, повідомляє VIDIA.

«Чикаго пишається своєю енергійною україно-американською громадою, і цей конкурс є можливістю відзначити багатоманітний внесок української громади у розвиток нашого великого міста, — зазначив Рам Емануель. — Я аплодую Комітету міст-побратимів Чикаго-Київ за їх підтримку цієї події та бажаю усім насолодитися конкурсом».

Chicago #Mayor Rahm Emanuel salutes Miss #Ukrainian Diaspora 2015& welcomes Ukrainian singer Zlata Ognevich and designer Oksana Polonets to #Chicago

Posted by Miss Ukrainian Diaspora on 22 листопад 2015 р.

Сенатор Марк Кірк висловив підтримку усім 15 конкурсанткам і наголосив, що він особисто і надалі буде підтримувати українську громаду у Чикаго.

«Конкурс Міс Українська Діаспора — ця свято української культури, яке збирає разом тисячі американських українців. Ми пишаємося такою енергійною та динамічною українською громадою в Іллінойсі», — йдеться у листі сенатора.

U.S. #Senator Mark Kirk salutes Miss #Ukrainian Diaspora 2015!

Posted by Miss Ukrainian Diaspora on 22 листопад 2015 р.

Як відомо, найкрасивішу українку діаспори обиратимуть вже за кілька годин на сцені Christian Heritage Academy неподалік Чикаго. Зірковою гостею фінального шоу стане дзвінкоголоса красуня з українського Криму, срібна переможниця Євробачення, солістка Ансамблю Збройних Сил України Злата Огневич, яка уже прибула до США. А відома українська дизайнерка Оксана Полонець пошила для всіх учасниць конкурсу вишиті костюми та вечірнє вбрання в етно стилі.

Конкурс Міс Українська Діаспора відбувається у Чикаго вже вп’яте. У ньому беруть участь красуні українського походження, які тимчасово чи постійно проживають поза межами України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *