Прикордонники у трьох випадках попередили вивіз товарів на непідконтрольну територію та виявили азербайджанця з перевищеним терміном перебування в Україні

Трьох українців, які намагалися перемістити вантаж з продуктами харчування затримала зведена мобільна група поблизу населених пунктів Гнутове та Березове учора.
У автівках особи намагалися провезти на тимчасово непідконтрольну територію 600 кілограм мяса свинини та 500 і 800 кілограм замороженої риби. Попередня сума оцінки складає понад 68 000 гривень.
На порушників складено матеріали про адмінправопорушення, а вантаж й транспортні засоби передано працівникам ДФС України.
 У районі пішохідного мосту через річку Кальміус прикордонники виявили чоловіка без документів, що посвідчують особу, який займався незаконним виловом риби, забороненим знаряддям лову типу «павук». Особу, рибу та знаряддя лову передано працівникам ГУ НП України в Донецькій області.
У контрольному пункті вїзду/виїзду “Новотроїцьке” прикордонний наряд виявив громадянина Азербайджану з перевищеним терміном перебування в Україні. Чоловік слідував на виїзд з України. Для прийняття правового рішення особу передано працівникам Волноваського відділу поліції Головного управління національної поліції в Донецькій області.

Прес-служба Донецького прикордонного загону


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *