Туці заявив про погрози: відмова гальм у авто, макет вибухівки та постріли

Георгій Тука перепрошує жителів Луганщини за постійні заходи безпеки і пояснює ситуацію тим, що останнім часом стало більше загроз роботі Луганської цивільно-військової адміністрації

Про це керівник Луганщини повідомляє на своїй сторінці у соцмережі.

«Розумію, луганчан, імовірно, дивують (дратують) ті додаткові заходи безепки, які вони можуть спостерігати навколо ВЦА та мене особисто.
Але…  Десь місяць тому в службовому авто раптом відмовили гальма. Зі слів водія, «я тисну, а вони не тормозять». В результаті водієві прийшлось «наздогнати» вантажівку. Дякуючи тому, що мій автомобіль був броньованим, ані водій, ані пасажир значних ушкоджень не зазнали, лише синці», — ділиться Георгій Тука.

Він вибачився перед громадянами за незручності, які вони змушені терпіти через посилені заходи безпеки і аргументував вибачення подробицями.

«Пару тижнів тому в одному з кабінетів ВЦА виявили сліди від пострілу. Простріляне вікно зі зброї калібром 9 мм. Триває слідство.
Два дні тому біля будівлі ВЦА знайдено предмет, схожий на вибухівку. Після дослідження фахівцями виявлено, що це — робочий макет. Тобто, працюючий механізм з управлінням керуванням. Лише ніші для вибухівки виявились всередині порожніми», — додав він.

 

Вагався: писати чи не писати.Отже, пройшла обоча зустріч з Президентом.Обговорювали шість питань: п»ять — корупція в р…

Posted by George Tuka on 28 листопад 2015 р.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *