У Криму проводять обшуки у представників регіонального меджлісу – Барієв У Криму вранці 30

У Криму проводять обшуки у представників регіонального меджлісу – Барієв

У Криму вранці 30 листопада проводять обшуки у керівників регіональних меджлісів. Про це в Фейсбуці повідомляє координатор Комітету з захисту прав кримськотатарського народу, член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв.

«Наразі ФСБ проводить обшук у заступника голови регіонального Меджлісу Советського району Рустема Меннанова, у голови регіонального Меджлісу Кіровського району Екрема Абдульватова», – пише Барієв.
Facebook API failed to initialize.

Інформацію підтверджує перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял. Він уточнив, що обшук у квартирі Екрема Абдульватова пов'язаний із підривом електроопор у Херсонській області.

«Сказали, що обшук пов'язаний із порушеною кримінальною справою щодо підриву електроопор у Херсонській області. В результаті близько двогодинного обшуку нічого вилучено не було. Екрем ага тільки переймається, щоб від нежданого візиту не стало погано його пристарілого 90 річному батькові», – зазначив у Фейсбуці Джелял.
Facebook API failed to initialize.

Офіційних повідомлень щодо цього факту від правоохоронних відомств Криму немає.

Крим анексований Росією. Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Країни Заходу також не визнають анексію Криму і запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».
http://ua.krymr.com/content/news/27397570.html


Посилання
ua.krymr.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *