На непідконтрольну територію українець віз понад 3 тонни свинини й спеції

У контрольному посту “Березове” учора прикордонники в одній з автівок виявили 3500 кілограм мяса свинини та спеції, які порушник мав намір перемістити на тимчасово непідконтрольну територію.
Чоловік перетнувши контрольний пункт в’їзду/виїзду “Новотроїцьке”  здійснив закупівлю товару у логістичному центрі, який знаходиться поряд. Після чого громадянин намагався виїхати через контрольний пост “Березове”, де й був затриманий прикордонниками. У “Газелі” правоохоронці виявили 3500 кілограм мяса свинини та спеції на загальну суму 72 000 гривень. У ході бесіди стало відомо, що вищезазначений вантаж особа мала намір в подальшому реалізувати на непідконтрольній території.  
Стосовно громадянина складено матеріали справи про адміністративне правопорушення та передано до суду.
Ще два автомобілі затримала зведена мобільна група на трасі сполученням Маріуполь Донецьк. У ній 35-річний та 37-річний громадяни України переміщували кондитерські вироби вагою близько двох тонн. Документів на вантаж у осіб не було, крім того кондитерські вироби чоловіки мали намір в подальшому реалізувати на непідконтрольній території. Попередня сума оцінки складає понад 170 000 гривень.
За порушення порядку провадження господарської діяльності на громадян складено матеріали справи  про адміністративне правопорушення передбаченого ст. 164 КУпАП.

Прес-служба Донецького прикордонного загону


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *