Стрілянина в Каліфорнії: кілька десятків постраждалих

Стрілянина в Каліфорнії: кілька десятків постраждалих

  • 2 грудня 2015


Reuters

З США надходять повідомлення про кілька десятків постраждалих внаслідок стрілянини у медичному закладі для людей з обмеженими можливостями в Каліфорнії. ЗМІ пишуть про загиблих, однак поліція поки не підтверджує їхню кількість.

За даними пожежної охорони каліфорнійського міста Сан-Бернардіно, де сталася подія, поранення в результаті інциденту отримали не менше 20 людей.

Агенція ABC News повідомляє про 12 загиблих, однак поліція не підтверджує цю кількість, хоча визнає, що летальні поранення були.

AP

За повідомленнями, подія відбулася в медичному закладі для інвалідів Inland Regional Center.

Речниця місцевої поліції відзначає, що ситуація все ще розвивається.

Facebook

Будівля, де, ймовірно, трапилася стрілянина

За інформацією поліції, ведеться розшук від одного до трьох підозрюваних, які добре озброєні і, ймовірно, одягнені в бронежилети.

Як повідомляє телеканал CNBC, на записах з камер спостережень в районі, де сталася стрілянина, видно кілька людей, що лежать на землі, і поліцейських, які допомагають пораненим.

Reuters

До місця події прибули агенти ФБР та інших спецслужб.

Один з місцевих жителів розповів журналістам, що отримав sms від дочки, у якому вона повідомляє про те, що змушена переховуватися у офісі, де працює.

“У людей стріляли. В офісі чекають на копів. Помолися за нас. Я зачинена в офісі”, – йдеться у повідомленні.

З самого Inland Regional Center евакуюють людей. Адміністрація допомогла пацієнтам з аутизмом та іншими психічними розладами залишити будівлю. Правоохоронці губляться в здогадах, щодо можливої причини нападу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *