Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою голови Голопристанської районної державної адміністрації Херсонської області в одержанні хабара у сумі 130 тис дол США

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України стороні захисту повідомлено про завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою голови Голопристанської районної державної адміністрації Херсонської області та його пособника у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 130 тис дол США за непроведения перевірок суб'єктів господарювання щодо додержання земельного законодавства.

Стороні захисту надано доступ до матеріалів кримінального провадження, після ознайомлення з якими обвинувальний акт стосовно указаної особи буде направлено до суду.

За вчинення цього кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади строком до 3 років, з конфіскацією майна.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *