Японський ресторан проведе місяць українських страв
У грудні гості ресторану в Будинку томатів у японському місті Токаї зможуть покуштувати українські голубці та картопляне пюре.
Про це повідомляє VIDIA із посиланням на сторінку спільноти українців у Японії “Краяни“.
Новостворений ресторан відкритий компанією Kagome, яка понад 100 років тому була заснована в місті Токаі, префектура Аічі.
Кухар українських страв в Аічі Людмила Каваґучі розповіла, що місяць українських страв в ресторані проводиться за підтримки мера міста Токай, а також керівника та заступника Міжнародної асоціації в Токаї.
Нагадаємо, заробітчанка з Івано-Франківська 25-річна Оксана Уманців організувала в Парижі продаж страв української кухні. Вареники та голубці жінка рекламує через соцмережі.