Коворкінг-центри – ще один крок до розвитку Донеччини

Сьогодні у Краматорську відбулось відкриття коворкінг-центру «FreeUA – креативний простір» за участю т.в.о. заступника голови Донецької ОДА Віктора Андрусіва та Координатора системи ООН в Україні Ніла Вокера.

Допомогла організувати та втілити проект громадська організація «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій» за фінансової підтримки ПРООН та Уряду Японії.

Це перша подібна ініціатива на Донеччині. Аналогічний проект працює у м. Сєвєродонецьк  Луганської області.

«Коворкінг «FreeUA – креативний простір» – майданчик для старту та розвитку фрілансерів, що надає можливості для навчання, роботи та обміну досвідом в одному місці. На базі коворкінгу планується створення спільноти активних і цілеспрямованих людей, які готові допомагати один одному в реалізації не тільки економічно вигідних, а й соціально значущих проектів місцевого значення», – розповіла Наталя Семиволос, заступник голови правління громадської організації.

Віктор Андрусів зазначив, що створення такого центру – важлива ініціатива, зважаючи на складну ситуацію в області та велику кількість людей, які потребують допомоги.

«Ми будемо відбудовувати Донбас у новому форматі. Обласна влада планує  реалізацію цілого ряду подібних проектів розвитку в наступному році, і  сподіваюсь, що зможемо співпрацювати з вами», – підкреслив Віктор Андрусів.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *