Timeline Photos


Сьогоднішня промова Джо Байдена у парламенті вкотре підтвердила, що США залишаються стратегічним партнером і союзником України. Я абсолютно погоджуюсь з тими головними тезами, які пан Віце-президент озвучив під час виступу, а потім підтвердив під час нашої особистої зустрічі. Для того, щоб Україна почала повноцінно розвиватися необхідно дві речі:

1. Продовжити системну боротьбу з корупцією.
2. Успішно завершити Конституційну реформу у частині децентралізації та правосуддя. І ми у провадженні цих реформ можемо розраховувати на повну підтримку американських партнерів.

Верховна Рада вже прийняла низку антикорупційних законів, схвалила реформу децентралізації у першому читанні, на черзі – судова реформа. Оскільки цей парламент неодноразово доводив свою державницьку позицію і не провалив жодного важливого рішення – переконаний, всі ці ключові питання ми теж приймемо. За допомогою наших друзів будемо рухати країну вперед – до демократії, до успіху.

Я хочу подякувати пану Джо Байдену за візит до України, за підтримку і допомогу, яку США надає нашій державі. У переломні для нашої історії часи – це дуже важливо.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *