ДП «АНТОНОВ» ПРЕЗЕНТУВАВ НОВІТНІЙ ТРАНСПОРТНИЙ ЛІТАК АН-178 ПОСЛУ ФРАНЦІЇ8 грудня 2015 р. ДП «АНТОНОВ»

ДП «АНТОНОВ» ПРЕЗЕНТУВАВ НОВІТНІЙ ТРАНСПОРТНИЙ ЛІТАК АН-178 ПОСЛУ ФРАНЦІЇ

8 грудня 2015 р. ДП «АНТОНОВ» відвідала делегація Французької Республіки, до складу якої увійшли представники Генеральної дирекції з озброєння Міністерства оборони Франції та співробітники Посольства Французької Республіки в України на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Ізабель Дюмон.

Під час візиту гості ознайомилися з різними напрямками діяльності підприємства, сучасними програмами «АНТОНОВ», новітніми технологіями, що застосовуються при створенні перспективних літаків «АН».
Основною темою переговорів стала можливість розвитку співробітництва в авіаційній галузі. Адже літакобудівна промисловість належить до того числа тих сфер, які яскраво демонструють ефективну взаємодію між Францією та Україною.
Завдяки плідному співробітництву між підприємствами наших країн на світ з’явилися нові літаки, оснащені сучасним обладнанням. Серед них – різноманітні за призначенням літаки сімейства Ан−148/−158, а також новий транспортний Ан−178.
За словами Першого віце−президента ДП «АНТОНОВ» Олександра Коцюби, «Ми раді вітати Посла Франції та інших повноважних представників Французької Республіки на ДП «АНТОНОВ». Наші країни мають численні можливості для розвитку існуючого співробітництва. В арсеналі «АНТОНОВ» – багато напрямів, які можуть стати його основою. Зокрема, планується широке залучення західних підприємств до реалізації програми імпортозаміщення та переобладнання виробничих потужностей «АНТОНОВ». Впевнені, що ці проекти стануть гідним продовженням плідної взаємодії між Україною та Францією, про що ми й говорили з Її Високоповажністю».
#AntonovCompany

https://www.facebook.com/antonov.company.ua/posts/788..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *