Павло Подобєд Про Бабенка та розстріли на МайданіВчора у Херсоні чинний голова ОДА Андрей

Павло Подобєд

Про Бабенка та розстріли на Майдані

Вчора у Херсоні чинний голова ОДА Андрей Путилов роздавав нагороди та відзнаки. Ні, орденами "За заслуги" нагороджували не безногих ветеранів ЗСУ, і не батьків загиблих Героїв. Це свято мало своїх "заслужених".

Серед них – колишній депутат міської ради від "Партії регіонів" Микола Бабенко, директор Фізико-технічного ліцею, який і я, свого часу, закінчував.

Коли студенти вийшли на Майдан, пан Бабенко був одним з тих, хто просив Януковича "навести порядок в країні". Хоча народ вимагав від "педагога" скласти мандат, люди чекали вибачень – Бабенко тримався "Партії регіонів" та депутатства як воша кожуха.
http://most.ks.ua/news/url/vypuskniki_ftla_napisali_p..

Коли у Києві почались розстріли мітингувальників – херсонці увірвались до сесійної зали міської ради. Народ був розлючений масовими вбивствами.

Мій близький родич, учасник тих подій, розповідав, що особисто підійшов до Бабенка та вимагав вибачень і складання мандату, але Микола Івановича бурмотів щось недолуге типу: "Я їх не вбивав, я не закликав до розстрілів, я тут ні до чого". Невдовзі після перших розстрілів М. Бабенко видалив свою сторінку з Фейсбуку (https://www.facebook.com/babenko.nik/about). Він невідомо де ховався протягом тривалого часу, допоки нація оплакувала жертв "наведення порядку". Тепер він з'явився, приймає нагороди.

Миколо Івановичу, ці трупи – це, серед іншого, і результати вашої орденоносної ницості. Хай вам, кавалеру "Заслуг ІІІ ступеня", сняться вони вічно.
https://www.facebook.com/pavlo.podobed/posts/10207773..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *