Головою Артемівської РДА призначено Володимира Бохонова

Сьогодні голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський представив колективу Артемівської РДА нового керівника Володимира Бохонова. Новопризначений очільник району має дві вищі освіти, працював в органах карного розшуку та має досвід у боротьбі з корупцією та організованою злочинністю.

Після урочистої церемонії представлення і подяки попередньому керівнику РДА за роботу Павло Жебрівський окреслив завдання на майбутнє. Пріоритетним для району повинно стати формування самодостатніх територіальних громад згідно перспективного плану. Так само очільник області закликав не тягнути з виконанням закону про декомунізацію.

«У нас райони вже перейменовані, залишився тільки Артемівський. Самому місту повернули історичну назву Бахмут, треба довести справу до логічного завершення», – наголосив голова Донецької ОДА.

Підтримка малого та середнього бізнесу також важлива. «Фінанси – це кровоносні судини економіки. Ми домовились з «Ощадбанком», що відсоткова ставка за кредитами для підприємців Донецької області буде 22%, з яких 10% будемо компенсувати з обласного бюджету», – додав Павло Жебрівський.

Донецька ОДА максимально стимулює районні та міські адміністрації готуватися до відкриття Центрів надання адміністративних послуг населенню. «Ми домовилися з Євросоюзом і ПРООН, що вони допоможуть і профінансують всю програму по створенню центрів. Це мінімізує контакт людини і чиновника, усунувши корупційний ґрунт», – підкреслив очільник області.

Розвиток медицини, допомога населенню в отриманні субсидій, відновлення інфраструктурних об’єктів – ці та інші напрямки стануть основними в роботі керівника району.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *