На Донеччині відкрито новий контрольний пункт в’їзду/виїзду «Мар’їнка»

Сьогодні на ліній розмежування, між силами АТО та незаконними збройними формуваннями, з метою стабілізації ситуації щодо пропуску громадян та збільшення пропускних можливостей, відбулося відкриття чергового контрольного пункту в'їзду/виїзду «Мар’їнка» за участі представників Донецької військово-цивільної адміністрації,Держприкордонслужби України та штабу АТО.

Протягом останніх тижнів ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО залишається досить динамічною. Зокрема, відмічається значне збільшення пасажиро-транспортного потоку.

З метою більш раціонального та ефективного використання сил та засобів та збільшення пропускної спроможності на напрямку«Курахове-Донецьк» відкрито новийконтрольний пункт в`їзду/виїзду «Мар’їнка», де прикордонники спроможні здійснити пропуск до 6 тисяч осіб та 1500 транспортних засобів.Також функціонування даного КПВВ дасть можливість значно зменшити пасажиропотік та черги в двох інших контрольних пунктах «Зайцеве» та «Новотроїцьке», що розташовані в Донецькій області.

Контрольний пункт в’їзду/виїзду розташований на відстані близько 2 км від лінії розмежування. Контрольно-перевірочні та пропускні заходи будуть здійснюватися з 07.00 до 17.00 години.

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *