Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно Голови комісії з реорганізації Держгеокадастру України у Житомирській області за одержання хабара у сумі 234 тис грн

Генеральна прокуратура України передала до суду обвинувальний акт стосовно Голови комісії з реорганізації Держгеокадастру України у Житомирській області, депутата Житомирської міської ради та його пособника.

У ході досудового розслідування встановлено, що Голова комісії з реорганізації Держгеокадастру України у Житомирській області, депутат Житомирської міської ради, будучи службовою особою, яка займає відповідальне становище, у квітні та червні поточного року одержав неправомірну вигоду в сумі 234 тис грн за оформлення передачі в оренду земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства загальною площею близько 30 га.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна».

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *