На КПВВ «Зайцеве» в черзі стоять близько 400 авто — спостерігачі

Від ранку зі сторони контрольованої території черга залишається на рівні 300 автівок. З окупованих районів на цю годину стоїть більше 100 машин

Сьогодні на КПВВ «Зайцеве» зранку збільшується транспортний потік. Про це повідомляють спостерігачі «Фундації. 101», які знаходяться на пунктах в’їзду-виїзду. 

«Багато машин стоїть з обох сторін, проте без ажіотажу, наголошують спостерігачі. Від ранку зі сторони контрольованої території черга залишається на рівні 300 автівок, хоча першу годину роботи контрольного пункту для розвантаження черги відкрили всі напрямки на в’їзд до непідконтрольної території. З окупованих районів на цю годину стоїть більше 100 машин.  Автобуси перетинають КПВВ переповнені, проте не стоячи довго на контрольному пункті», — повідомляють спостерігачі.

 

На цю годину на КПВВ «Зайцеве» ситуація наступна:Багато машин стоїть з обох сторін, проте без ажіотажу, наголошують на…

Опубліковано Фундація.101 16 грудня 2015 р.

На КПВВ «Новотроїцьке» спостерігачі повідомляють про збільшення транспортного потоку з обох сторін. У логістичному центрі зранку працювали 5 торгівельних наметів і одна машина, а на цей час залишилося лише 3 торгівельних точки.

 

Поточна ситуація на КПВВ «Новотроїцьке» така:Наші спостерігачі на місці повідомляють про збільшення транспортного пото…

Опубліковано Фундація.101 16 грудня 2015 р.

Слухати новину Слухати новину

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *