НА ЛУГАНЩИНІ ПОСАДОВЦІ РОЗТРАТИЛИ МАЙЖЕ 2 МІЛЬЙОНИ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВКерівництво приватного підприємства внесло зміни до

НА ЛУГАНЩИНІ ПОСАДОВЦІ РОЗТРАТИЛИ МАЙЖЕ 2 МІЛЬЙОНИ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

Керівництво приватного підприємства внесло зміни до свого професійно-кваліфікаційного складу. Завдяки цьому у ПП з'явилася можливість укладати угоди з державними товариствами і, відповідно, отримувати з бюджету кошти, що виділялися на ремонтно-будівельні роботи.

Значна частина об’єктів Луганської області знаходиться в зоні проведення антитерористичної операції та безпосередньо поблизу лінії розмежування. Щоб не допустити розкрадання бюджетних коштів, в першу чергу – тих, що виділяються на відновлення житлових об’єктів та об’єктів інфраструктури, працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції в Луганській області постійно проводять комплекс відповідних заходів.

Завдяки цьому у розкраданні бюджетних коштів працівники УЗЕ викрили посадовців підприємства з міста Рубіжне.
У травні 2015 року посадовці ПП надали до управління праці документи щодо зміни свого професійно-кваліфікаційного складу. Відповідно до поданих матеріалів, представники підприємства отримали дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки. Тож у підприємства з’явилась можливість укладати договори з бюджетними установами.

Дирекція товариства уклала з державними та комунальними підприємствами регіону договори на проведення ремонтно-будівельних робіт. За дані послуги товариство отримало майже 2 мільйони гривень бюджетних коштів, однак обіцяні роботи так і не провело.
Слідчим відділом відкрите кримінальне провадження за статтею 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.
Департамент захисту економіки
Національної поліції України

http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/art..


Посилання
www.mvs.gov.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *