Напередодні новорічних свят прикордонники почастували діток на Донеччині

Справжню Новорічну казку влаштували сьогодні прикордонники для дітей освітніх закладів дошкільного та шкільного віку в населених пунктах Степанівка, Новоолексіївка та Новоселівка, що на Донеччині. Річ у тім, що названі селища знаходяться у прифронтовій зоні, до лінії зіткнення тут всього лише кілька кілометрів. Місцеві кажуть, що з приходом наших військових жити стало спокійніше. Крім цього, прикордонники намагаються всіляко підтримувати й допомагати жителям, розуміючи, як воно жити в епіцентрі буревію.
Нині ж охоронці рубежу відвідали чи не найменших жителів селища у Степанівці – дитячий садок. Там на “зелених беретів” очікувала маса щирих посмішок та теплих обіймів від малюків. Прикордонники в свою ж чергу подарували малятам ялинку, іграшки та солодощі. Вихователь садочку пані Олена розповідає, що хлопці є частими гостями їхнього закладу, крім того, першими помічниками в разі потреби.
Ще у два навчальних заклади села Новоолексіївка й Новоселівка  прикордонники привезли пакунки з гостинцями та ялинку. Школярі ж чи не одразу взялись прикрашати головну красуню новорічних свят, а вчитель пані Оксана розповіла, що діти неймовірно привязались до прикордонників й завжди раді їх бачити у себе. Кажуть, то їхні захисники!
На завершення мандрівки охоронці спокою, хоч і з маленьким сумом в очах, бо ж у кожного з них чекає своє чадо вдома, проте життєрадісні та задоволені повернулись до виконання бойових завдань.

Прес-служба Донецького прикордонного загону


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *