Діаспора у Канаді обіцяє і надалі лобіювати інтереси України

Українська громада Канади обіцяє інформувати канадський істеблішмент щодо розвитку подій в Україні та активно лобіювати інтереси нашої країни. Про це йдеться у поширеному Конгресом українців Канади різдвяному привітанні, передає Укрінформ.

«Враховуючи нещодавні зміни у канадському федеральному парламенті, зокрема його оновлення на 50%, і те, що багато нових членів не мають достатньо інформації щодо подій в Україні, у нас попереду багато роботи, аби поінформувати їх про потреби України та забезпечити продовження канадської підтримки України», — йдеться у привітанні.

У Конгресі нагадали, що наступного року українсько-канадська громада відзначатиме дві важливі дати: 125-ту річницю початку української імміграції до Канади та 75-річчя створення Конгресу українців Канади.

«Попереду нас чекає багато заходів із відзначення цих пам’ятних дат. Наша мета – підвищити поінформованість щодо вкладу українців як народу-засновника у розвиток Канади, зробити так, аби українським походженням пишалися, та донести інформацію про важливі для нашої громади питання», — зазначили у Конгресі українців Канади.

Нагадаємо, Прем’єр Канади пообіцяв Порошенку, що тиснутиме на Москву.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *