Photos from Луганська обласна державна адміністрація’s post


Сєвєродонецькому заводу хімічного нестандартизованого обладнання виповнилося 50 років

Сьогодні, 25 грудня, на Сєвєродонецькому заводі нестандартизованого обладнання пройшли урочистості до 50-річчя від дня заснування. Підприємство було засноване у 1965 році з метою забезпечення потреб галузей промисловості у складному технологічному обладнанні. За 50 років ведення господарської діяльності заводом було напрацьовано широкий номенклатурний спектр, впроваджено нові технології та встановлено обладнання, створено міцний професійний колектив.
В арсеналі продукції, яка сьогодні виробляється підприємством, – апарати теплообмінні, апарати зі змішувальними пристроями, фільтри під тиском та вакуумні, технологічне обладнання для багатьох галузей промисловості, а також ємкісні апарати, металоконструкції різного призначення тощо.
Привітати колектив заводу зі святом завітав заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.
Керівництво заводу провело для заступника голови області екскурсію цехами заводу, ознайомивши його із циклом виробництва. За словами генерального директора заводу Станіслава Григорського, технологічні можливості й технічне оснащення заводу дозволяють випускати наукомістке обладнання будь-якої складності.
«Споживачами продукції підприємства є «Криворіжсталь», «Запоріжсталь», «МЕТІНВЕСТ» та інші підприємства», – сказав гендиректор.
«Ми частина Сєвєродонецька і області, і нашою стабільністю ми вносимо свою лепту в розвиток регіону. Я колись теж стану ветераном цього заводу і хотів би, щоб наша молодь звітувала переді мною, як я сьогодні звітую перед вами: що ми зробили, як ми живемо і будемо жити далі. У нас великі плани на майбутнє. Бажаю всім миру і щастя, і все у нас буде добре», – сказав Станіслав Григорський.
«П’ятдесят років – серйозна заявка на перемогу, і тому хочеться побажати вам у першу чергу перемог. Дякую вам за роботу. За те, що ви будуєте та відновлюєте. З вашою допомогою ми відновили міст між Сєвєродонецьком і Рубіжним, зараз відновлюємо міст між Сєвєродонецьком і Лисичанськом і багато інших об’єктів. Вітаю вас зі святом і бажаю всього найкращого», – відзначив Юрій Клименко.
Колектив заводу та його керівника було нагороджено почесними грамотами та листами подяками Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *