Прес-центр штабу АТОПроросійські бандформування порушують усі можливі угоди про припинення вогню. Дії їхніх ватажків

Прес-центр штабу АТО

Проросійські бандформування порушують усі можливі угоди про припинення вогню. Дії їхніх ватажків не піддаються логіці

Окрім обстрілу із 82-мм та 120-мм мінометів селища Водяне, що розташоване у "сірій зоні" біля Маріуполя, російсько-терористичні війська значно активізувались і на інших напрямках.

З початку доби загарбники здійснили понад 35 збройних провокацій проти сил АТО та несуть пряму небезпеку для мирних мешканців.
З великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї окупанти продовжують бити в бік наших позицій в районі н.п. Новгородське, Зайцеве, Майорськ, Луганське, Піски, Опитне, Мар’їнка тощо.

Не виключено, що така активізація бойовиків може бути повязана із прибуттям на тимчасово окуповані території Донбасу чергового так званого "гуманітарного конвою" з території Російської Федерації, вантажом якого є не лише продукти харчування та предмети першої необхідності, але й зброя та боєприпаси для бандитів. Також це може бути своєрідною помстою за змушений вихід незаконних формувань з н.п. Комінтернове, який став болючим ударом по амбіціях російських воєнних стратегів.

Отримуючи вказівки від своїх господарів з Москви, ватажки озброєних проросійських банд все далі переступають за межі здорового глузду. Безпека та добробут мирних мешканців ніколи не були для них серед пріоритетів, проте зараз вони все промовистіше демонструють свою нездатність до деескалації конфлікту мирним та дипломатичним шляхом.
https://www.facebook.com/ato.news/posts/1115774735099..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *