Прес-центр штабу АТОНа Донецькому напрямку воїни-артилеристи продовжують вдосконалювати свою професійну майстерністьНа Донеччині воїни артилерійських

Прес-центр штабу АТО
На Донецькому напрямку воїни-артилеристи продовжують вдосконалювати свою професійну майстерність

На Донеччині воїни артилерійських підрозділів Збройних Сил України продовжують вдосконалювати свою професійну майстерність під час занять з бойової та спеціальної підготовки. Відбувається це виключно у тих районах, куди відповідно до Мінських домовленостей повинно бути відведеним все важке озброєння.
За словами командира артилерійського підрозділу, майже щоденно обслуги гармат і взводів відпрацьовують злагодженість своїх дій, а командири підрозділів вдосконалюють свої навички в управлінні підрозділами.
У воїнів-артилеристів відзначається високий моральний та бойовий дух.
Як зазначають командири гармат, всі бійці мають бойовий досвід. Кожен воїн-артилерист досконало знає не лише свої завдання, а й задачі інших номерів обслуги.
– Ми завжди готові захистити українських громадян та дати гідну відсіч російським найманцям та їхнім посібникам, – наголошують командири. – Якщо буде потреба та відповідний наказ, ми в змозі швидко "відповісти" загарбникам зі всіх стволів.
https://www.facebook.com/ato.news?fref=nf


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *