«Путін прийде, гроші забере» – із кримських мереж

Ухвалений Держдумою Росії закон, що дозволяє стягувати з кримчан борги перед українськими банками, справив у Криму ефект вибуху бомби. Жителі республіки дивуються: вони були впевнені, що повертати кредити їм уже не доведеться. Тому що Путін так сказав…

алексей якубенко

Воістину , дурень платить двічі!!!!

ura12323

Опаньки! Як несподівано для халявщиків і головне несвоєчасно!

don_ballon

Пускали слюні на країну лимона, а опинились на потопаючому кораблі з придуркуватою командою. Ось так у давні часи відчули себе ельзасці, добровільно залишили огрядну Францію й потрапили до передвоєнного Рейху, де вже намазували на хліб гармати.

Людмила Качур

Ситуація смердюча. Знаю людей, які сплатили кредити українським банкам після анексії. А база-то – ​на момент окупації. Тобто прийде самооборона вимагати (

Elena Bogatyrenko

Моя однокласниця дуже раділа, що їй не треба буде віддавати кредит за квартиру. Це була одна з ключових її мотівацій – ​«​путін прийди»​.

Диана Кадацкая

Путін прийде, гроші забере ))))

До слова, саме Володимир Путін навесні минулого року посіяв у багатьох кримчан упевненість у тому, що кредити, які вони взяли в українських банках, можна не повертати. Саме так жителі півострова схильні були трактувати сказану російським президентом фразу «Та їздіть на здоров'я!» у відповідь на запитання про те, як погасити кредит за авто.

Тепер кримчан, які раділи з приводу можливості не повертати кредити, спіткало жорстоке розчарування. Епітетів вони не шкодують:

Алекс Бур

… Мало Російським капіталістам, що кримчани весь півострів привели в РФ з усією нерухомістю та надрами,
треба ще й обдерти кримчан, причому в інтересах українських капіталістів.
Повне беззаконня

Але нічого, кримчани обов'язково пригадають ГД РФ це рішення, як пригадали українській Раді в «​кримську весну»​ 2014-го ..
Настане час.
За України 20 років терпіли й тут пережуємо.,
Але подляни не забудемо …

Це всього лише моя думка))
Однак, наскільки я знаю ментальність кримчан,
то це рішення тільки зміцнить їх у думці, що так само як за Перекопом, так і за Переправою землі немає ..

Росія й росіяни розвивались 20 років за своїми правилами, кримчани за іншими.
І не треба кримчан, які 20 років обороняли в Криму російський (радянський) світ, ламати під російське (московське) беззаконня, яке 20 років гробило і знищувало й Росію (СРСР), й російський світ, і часом продовжується зараз.
Це про це…

Наїзд на кримчан відгукнеться по всій Росії, як агукнулася «​кримська весна»​  2014-го, настрій якої тупо задавили й перепродали, сторгувавшись…

Анжела Ухтеева

Цей закон – це удар у спину, це підла зрада.

Alexander Alexeychuk

Усіх людей у Криму тупо {обдурили} і взули. Заощадження свої, які заблокували банки, люди втратили. Але кредити всі візьмуть до копійки.

Сергей Томилов

Саботаж прямих і однозначних вказівок голови держави. Спроба стягувати борги за українськими кредитами в Криму, зобов'язана каратись без винятків!

Виктор Селиванов

…тільки вороги так поводяться. Це удар у спину Криму і навряд чи він додасть любові до ініціаторів цього рішення в Держдумі!

Олег Григорьев

Ось тобі і своїх не кидаємо… Смішно)))

Сергей Ченнык

Кинули… кримчан кинули. Тепер у разі чого, якщо знову загостриться ситуація –​ нехай ці самі «​депутати Думи»​ Крим відстоюють… За наші гроші буде поповнюватись у тому числі військовий бюджет України… невже це не зрада? і що дратує – ​ніякої реакції… Дума заспівала Гімн і розійшлась по домівках…

Хоча є й ті, хто до рішення Держдуми поставився із розумінням:

Виктория Барыбина

А що поганого в тому, щоб повертати борги? Нехай і тому, кому не хочеться.

Александр Александров

Ця новина хороша для тих, хто розуміє й аналізує кроки держави, цим Росія показує, що громадяни Росії, які проживають у Криму, готові дотримуватися закону, і невизнання їх не законне, так само, виконуючи вимоги українських банків відповідно вимагати від України повернення боргу, а для тих, хто обурюється і не хоче віддавати борги, не потрібно брати кредити ….

Ирина Губарева

Як люди не розуміють, що треба також віддавати борги і працювати. Думали Росія, значить халява. Такі дармоїди ні одній державі не потрібні. Окрім як брати, треба й віддавати

Ольга Котлярова

А що не так? Російське АСВ виплатило кримчанам 27 млрд рубліб за українські банки. Навіть ті, хто не мав підтверджуючих документів, отримали по 100 тисяч. Виплатили по 700 тисяч, а в кого вклад був більше, решту виплатять після стягнення з українських. У тому числі і кредити, за сьогоднішнім законом, підуть на ці виплати. Виходить, коли РФ виплачувало вклади за українські банки, ніхто не відмовився, а як платити російським банкам –  обурення…

Однак, противників закону про повернення боргів серед кримчан значно більше. Причому в перших рядах обурених виявився голова держради Криму Володимир Константинов. Причина його невдоволення – на поверхні:

Прості кримчани вже ламають голову над тим, як будуть викручуватись із ситуації, що склалася.

Николай Алесвит

Без лоха й життя погане. Виб'ють усе, з відсотками й пенями. За два роки там уже багато накопичилося. І це – ​надзвичайно славненько.

Владимир Мальцев

Й одразу згадується, коли після анексії вони радісно кричали, мовляв, ура, можна борги не віддавати. Пропаганда паскудить двічі –​ спочатку позбавляє мозку, а потім від долі бумеранг прилітає. Сумно це все.

Юлия Гриздак

Це вже «​каміння з неба»​ чи ще ні?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *