Довгоочікуване житло отримали військовослужбовці Одеського гарнізону28 грудня під час робочої поїздки до Одеського гарнізону

Довгоочікуване житло отримали військовослужбовці Одеського гарнізону

28 грудня під час робочої поїздки до Одеського гарнізону Міністр оборони України генерал армії Степан Полторак взяв участь в урочистій церемонії вручення ключів від 58-ми нових квартир військовослужбовцям ЗС України.

Серед новоселів — учасники проведення Антитерористичної операції на сході країни, вдови та матері загиблих бійців АТО та пенсіонери, які тривалий час знаходились у черзі на житло.

За рішенням Глави оборонного відомства військовим ветеранам, що сьогодні отримали житло, були вручені відзнаки Міністерства оборони України «Знак пошани».

— Ми завжди будемо пам’ятати ветеранів, які захищали нашу Батьківщину, я задоволений, що сьогодні разом з нами в строю наші ветерани, які через 20 років все ж отримали власне житло. Нам необхідно змінювати підходи до закупівлі житла. Необхідно знаходити кошти, щоб військовослужбовці, які захищали нашу країну, вчасно отримували гарантоване державою право на житло і не чекали довгі роки у чергах, — сказав, звертаючись до ветеранів ЗСУ, Міністр оборони України Степан Полторак.

35 квартир у житловому комплексі виділено діючим військовослужбовцям, як службове житло. Серед них — військовослужбовці Військово-Морських Сил ЗС України, які є патріотами нашої країни, що вишли із окупованого півострова Крим.

— Знаю, наскільки важко вам було пережити ці часи, ви є справжніми патріотами України, ви покинули свою малу Батьківщину, щоб повернутися, і це обов’язково станеться. Бо ми мусимо стати сильними й нас будуть по-справжньому поважати, як поважають сильних, — підкреслив Степан Полторак

Прес-служба Міністерства оборони України
http://www.mil.gov.ua/news/2015/12/28/dovgoochikuvane..

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *