Бойовики обстрілюють українські позиції та підсилюють свої підрозділи

Основні атаки на сили АТО незаконні збройні формування знов зосередили в Донецькій області, де вони зранку відкривали вогонь 10 разів

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

«Впродовж дня обстріли тривали здебільшого біля тимчасово окупованої Горлівки. Зокрема, загарбники декілька разів обстрілювали українських захисників з гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі Майорська та Зайцевого. Також з території Донецького аеропорту в бік наших воїнів, які несуть службу в районі Опитного, відкривали вогонь ворожі снайпери. На тій же ділянці лінії розмежування противник один раз застосував великокаліберний кулемет. Окрім того, снайпер бойовиків з території н.п. Спартак, який перебуває під контролем незаконних збройних формувань, обстрілював наші позиції південніше Авдіївки. Селище Піски один раз потрапило під обстріл окупантів зі стрілецької зброї», – йдеться у повідомленні.

В той же час Головне управління розвідки України повідомляє про наявність у районах Калинове, Комуна, забороненого Мінськими домовленостями озброєння – танків, CАУ, 122-мм РСЗВ «Град».

«Протягом доби зусилля противника зосереджувались на: перегрупуванні/посиленні підрозділів на Сєвєродонецькому, Слов’янському та Донецькому напрямках; заходах з реформування та доукомплектування з’єднань та частин; підвищенні боєздатності підрозділів; посиленні повітряного компоненту розвідки; активізації інформаційно-пропагандистських заходів».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *